VIDEO. Curți, beciuri și străzi inundate în Râmnicu Vâlcea. Vezi unde!

Străzi, curți și beciuri inundate în municipiul Râmnicu Vâlcea, dar și un copac căzut pe…

Străzi, curți și beciuri inundate în municipiul Râmnicu Vâlcea, dar și un copac căzut pe rețeaua electrică la Budești. Acesta este bilanțul scurt după ploaia torențială din această după amiază de luni, 29 mai 2023. Pompierii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați să intervină în câteva situații, enumerate mai jos, menționând că nicio persoană nu a fost pusă în pericol până la ora actuală:

  • Inundație curte și beci în localitatea Rm. Vâlcea, pe strada Calea Bucuresti. Intervine un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție (GI) Rm. Valcea
  • Inundație curte în localitatea Rm. Vâlcea, pe strada Calea lui Traian, în zona Dedeman. Intervine 1 VW transporter cu 1MPT de la GI Rm. Valcea. Beci inundat în suprafață de cca 50 mp
  • Copac căzut pe rețeaua electrică în localitatea Budesști. Intervine 1 ASAS de la GI Rm. Valcea. 
  • Inundație magazii și anexe în municipiul Rm. Vâlcea, pe strada Calea București. Intervine 1 ASAS cu 3 subofițeri de la GI Rm. Valcea care se afla deja în zonă.

O mare parte a râmnicenilor au primit azi, în jurul orei 17.30, o avertizare RO-Alert de averse torențiale care vor acumula peste 30 l/mp. Autoritățile i-au îndemnat pe cetățeni să se adăpostească și să evite deplasările.