FOTO. Produse și oferte noi la MERE Râmnicu Vâlcea

Echipa MERE Râmnicu Vâlcea vă așteaptă la cumpărături în locația de pe strada Calea lui…

Echipa MERE Râmnicu Vâlcea vă așteaptă la cumpărături în locația de pe strada Calea lui Traian, nr 9, din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar lângă Automag și în apropiere de Dedeman.

La magazinul MERE Râmnicu Vâlcea găsiți zilnic o mare varietate de produse, de la bunătăți proaspete și până la articole de uz casnic sau chiar bricolaj. În oferta din această perioadă a celor de la MERE se regăsesc lactate, o gamă largă de mezeluri, conserve de toate felurile, carne, pește, băuturi răcoritoare și apă, șervețele umede și scutece pentru adulți, detergent și balsam de rufe, tacâmuri, lopeți, plase de țânțari, tigăi și tăvi, prosoape de bucătărie și multe alte produse la prețuri imbatabile.

Iată, în galeria foto de mai jos, câteva din ofertele magazinului MERE :


MERE le oferă cumpărătorilor cele mai mici prețuri de pe piață,la o gamă largă de produse. Practic, găsești cam tot ce vrei acolo! Cum reușesc cei de la MERE să practice prețuri cu minim 20% mai mici? Simplu! În magazinele MERE se aplică o politică strictă a costurilor, iar colaborările se fac directe cu producătorii. Mai mult decât atât, marja comercială adăugată este minimă. Sunt măsuri de excepție care le permit celor de la MERE să expună la raft oferte imbatabile, iar raportul calitate – preț să fie optim.

ATENȚIE, la MERE cumpărătorii pot achiziționa produse (și) la bucată, dar și în număr mai mare, la același preț avantajos.