Tânăr din Vâlcea, reținut după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră de 12 ani din Olt

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din orașul Băbeni, județul Vâlcea, a fost…

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din orașul Băbeni, județul Vâlcea, a fost încătușat de polițiștii din Olt după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră de 12 ani din comuna Dobroteasa. Pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La data de 27 iunie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut un tânăr cercetat pentru act sexual cu un minor.

În fapt, la data de 27 iunie 2023, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost sesizați de către un bărbat din comuna Dobroteasa, județul Olt, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din orașul Băbeni, județul Vâlcea.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.” a transmis IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat, la data de 27 iunie 2023, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.