Agresiune și furt în Râmnicu Vâlcea. Tânăr încătușat!

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au reținut, ieri, un tânăr de 20 de ani, din municipiu,  bănuit…

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au reținut, ieri, un tânăr de 20 de ani, din municipiu,  bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 20 iulie 2023, persoana bănuită de comiterea infracțiunilor, pe fondul unei stări conflictuale, ar fi agresat fizic în municipiul Râmnicu Vâlcea, un alt bărbat,  lovindu-l cu pumnii și picioarele. Totodată, acesta este bănuit că i-ar fi sustras persoanei vătămate și o sumă de bani dintr-un portofel.

La data de 24 iulie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, față de cel în cauză a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.