FOTO/RÂMNICU VÂLCEA. Scandal la Zilele Imnului. 10 adolescenți s-au luat la bătaie

A doua seară a manifestărilor ocazionate de Zilele Imnului Național, adică im data de 29…

A doua seară a manifestărilor ocazionate de Zilele Imnului Național, adică im data de 29 iulie 2023, s-a încheiat cu scandal. Nu mai puțin de 10 adolescenți s-au luat la bătaie în zona centrului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, fiind necesară intervenția forțelor de ordine.

“În a doua seară a evenimentului, în jurul orei 23:30, jandarmii au observat un grup format din 10 persoane, în care s-a iscat o dispută ce a escaladat în acte de violență. Cu promptitudine, jandarmii au intervenit pentru a opri conflictul și a asigura siguranța participanților.

Cele 10 persoane implicate în incident au fost tineri cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani. Aceștia au fost conduși la autospeciala jandarmeriei, unde au fost legitimați, iar conform prevederilor legale, au fost sancționați contravențional, potrivit Legii nr. 61/1991.

Rezultatul intervenției jandarmilor a fost unul pozitiv, deoarece nicio persoană nu a fost rănită și nu au fost necesare îngrijiri medicale în urma conflictului” – precizează IJJ Vâlcea, într-o informare de presă.

Jandarmeria Vâlcea recomandă tuturor participanților la astfel de evenimente să se bucure de momente plăcute și să aibă un comportament responsabil, respectând legislația în vigoare și manifestând toleranță și respect reciproc.