Exhibiționist reținut de polițiști la Horezu. Și-a dat pantalonii jos în plină stradă

Oamenii care tranzitau o zonă a orașului Horezu au rămas șocați în urma unui incident…

Oamenii care tranzitau o zonă a orașului Horezu au rămas șocați în urma unui incident ce a avut loc ieri, 22 august a.c. Un individ și-a dat pantalonii jos în plină stradă și și-a arătat fără jenă organele genitale. Ca urmare, la fața locului au ajuns poliţişti din cadrul Poliției orașului Horezu, care, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au decis reținerea pentru 24 de ore, a bărbatului în vârstă de 37 de ani, din orașul Horezu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

“În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilitfaptul că, în data de 19 august a.c., în timp ce se deplasa pe o stradă din orașul Horezu, bărbatul ar fi săvârşit acte de exhibiţionism, fapt prin care a creat indignare persoanelor prezente.

În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată în vederea dispunerii măsurilor legale

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.