Alertă la Carrefour! Produs contaminat cu Listeria monocytogenes

Carrefour retrage de la rafturi un produs, ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes. Potrivit comunicatului…

Carrefour retrage de la rafturi un produs, ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes. Potrivit comunicatului de presă al ANPC, în Râmnicu Vâlcea, produsul a fost comercializat în hipermarketul Carrefour de pe strada Ferdinand, nr. 38 (situat în incinta Shopping City Râmnicu Vâlcea).

Este vorba despre FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT 200G, iar societatea OCEAN FISH S.R.L. a inițiat retragerea de la comercializare a produsului ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piață și recheamă produsul cu datele de identificare de mai jos:

Denumire produs: FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT 200G

Brand: CARREFOUR EXTRA

Cod EAN: 5941872102384

Nr. Lot/DLC: 08092023 / 08.09.2023

Nr. Lot/ DLC: 17092023 / 17.09.2023

Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum.

Femeile însărcinate, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni.

Carrefour România își cere scuze pentru eventualele inconveniente și își asigură clienții că siguranța lor este o prioritate pentru companie. Pentru informații sau detalii, clienții ne pot contacta la numărul de telefon 0800-6721-21, apelabil gratuit sau ne pot scrie la adresa clienti@carrefour.com.