S-a întâmplat în Vâlcea! I-au furat mașina sub amenințarea cuțitului

Incident absolut șocant într-o comună din Vâlcea. S-a întâmplat ieri, 13 septembrie a.c., când doi indivizi…

Incident absolut șocant într-o comună din Vâlcea. S-a întâmplat ieri, 13 septembrie a.c., când doi indivizi au furat un autoturism după ce l-au amenințat pe proprietar cu un cuțit. Hoții s-au urcat la volan și ai fugit în trombă. Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Râmnicu Vâlcea au fost anunțați la scurt timp, reușind identificarea suspecților și reținerea lor pentru 24 de ore. Cei doi bărbați sunt cercetați de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cei trei bărbați implicați în acest incident – victima și suspecții – se cunoșteau se pare, în urmă cu ceva timp având o înțelegere cu privire la transportul unor materiale de construcții. Înțelegere care nu s-a materializat însă, iar ca să se răzbune, ieri, în jurul orei 14.30, hoții au pus mâna pe un cuțit, au mers pe raza comunei Mihăești, acolo unde se afla victima, și l-au amenințat cu moartea, reușind astfel să îi fure autoturismul.

“În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de polițiști, au fost identificate cele 2 persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv 2 bărbați, unul de 52, din localitatea Câineni și celălalt de 48 de ani, din orașul Ocnele Mari. De asemenea, autoturismul sustras a fost recuperat și predat proprietarului.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au reținut cele 2 persoane pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea luării unei măsuri preventive.

În cauză cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea” – precizează IPJ Vâlcea, într-un comunicat de presă.