Un șofer care a rănit doi polițiști din Gorj a fost prins la Vâlcea

Un șofer, care nu a acordat prioritate autospecialei de Poliţie aflată în misiune în județul…

Un șofer, care nu a acordat prioritate autospecialei de Poliţie aflată în misiune în județul Gorj, a fost prins la Vâlcea. Evenimentul rutier a avut loc vineri, 15 septembrie 2023, doi polițiști fiind răniți.

”În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, conducătorul autoturismului care nu a acordat prioritate de trecere echipajului de poliţie a fost identificat în oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei pentru cercetări”, a transmis, vineri seară, IPJ Gorj.

Sursa citată a precizat că şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Doi poliţişti de la Biroul Rutier Târgu Jiu au fost răniţi, vineri, după ce un şofer nu a acordat prioritate autospecialei de Poliție, iar aceasta a lovit o maşină parcată, ulterior ricoşând într-un alt autoturism. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului.

Autospeciala de poliție marca BMW, în valoare de peste 30.000 de euro, intrată de curând în dotarea Poliției Gorj, a fost avariată în urma evenimentului rutier care a avut loc chiar la intrare în municipiul Târgu Jiu.