FOTO/VÂLCEA. Cu drogurile în buzunar, “high” la volan și cu dosar penal la 19 ani…

Or da ele aparatele DrugTest multe rezultate fals pozitive, dar când polițiștii îți mai găsesc…

Or da ele aparatele DrugTest multe rezultate fals pozitive, dar când polițiștii îți mai găsesc și droguri în buzunar… Este cazul unui tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Șirineasa, care ieri , 20 septembrie a.c., a fost oprit în trafic polițiști din cadrul Serviciului Rutier pe DN 64, în localitatea Tătărani și a picat testul antidrog. Și ca să fie treaba – treabă, el mai avea ascunse în buzunar și substanțe interzise.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vâlcea, în urma testării cu aparatul DrugTest a tânărului de 19 ani, a ieși la iveală că acesta avea în organism două substanțe psihoactive, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor psihotrope în organism.

În urma efectuării controlului corporal, asupra tânărului, a fost descoperită o cutie metalică ce conținea fragmente vegetale de culoare verde-olive, despre care există bănuiala că acestea fac parte din categoria celor care produc efecte psihoactive și sunt interzise la deținere, precum și un grinder pentru mărunțirea substanțelor.

Ambele obiecte au fost ridicate și predate polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.