Descinderi ale mascaților la o pensiune din Râmnic. Jocuri de noroc ilegale, arme albe și sume imense de bani

Pensiunea Beatrice din municipiul Râmnicu Vâlcea a fost azi, 26 septembrie a.c., “vizitată” de polițiști…

Pensiunea Beatrice din municipiul Râmnicu Vâlcea a fost azi, 26 septembrie a.c., “vizitată” de polițiști din cadrul Poliției municipiul Râmnicu Vâlcea și de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.  A fost vorba despre o acțiune în contextul BLOCADA la o unitate de cazare din municipiu, ocazie cu care au identificat 16 persoane, din județele Vâlcea, Olt și Arad, care desfăşurau, fără licenţă sau autorizaţie, activităţi din domeniul jocurilor de noroc (barbut și rummy).

IPJ Vâlcea anunță că, la fața locului și în urma controlului corporal efectuat asupra persoanelor identificate, au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, sumele de 22.000 euro și 90.000 lei. 

De asemenea, au fost efectuate controale şi asupra autovehiculelor, fiind identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, două cuţite, o rozetă şi o macetă.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc şi portul fără drept de obiecte periculoase.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.