MERE Râmnicu Vâlcea, 1 an de la deschidere. Mici surprize pentru clienți!

Magazinul MERE Râmnicu Vâlcea sărbătorește vineri, 13 octombrie 2023, un an de la marea deschidere….

Magazinul MERE Râmnicu Vâlcea sărbătorește vineri, 13 octombrie 2023, un an de la marea deschidere. În decursul acestui an, MERE și-a extins gama de produse, și-a format o clientelă fidelă, demonstrând că, într-adevăr, conceptul privind raportul calitate – preț nu este doar o iluzie, ci un fapt real. Momentul aniversar va fi sărbătorit alături de clienți, cu mici surprize și, ca de obicei, prețuri imbatabile.

MERE își continuă, astfel, planul de dezvoltare și strategia de apropiere față de client. MERE le oferă cumpărătorilor cele mai mici prețuri de pe piață, la o gamă largă de produse. Practic, găsești cam tot ce vrei acolo! Cum reușesc cei de la MERE să practice prețuri cu minim 20% mai mici? Simplu! În magazinele MERE se aplică o politică strictă a costurilor, iar colaborările se fac directe cu producătorii. Mai mult decât atât, marja comercială adăugată este minimă. Sunt măsuri de excepție care le permit celor de la MERE să expună la raft oferte foarte bune.

ATENȚIE, la MERE cumpărătorii pot achiziționa produse (și) la bucată, dar și în număr mai mare, la același preț avantajos. 

Angajații MERE vă așteaptă vineri, 13 octombrie, să sărbătoriți alături de ei 1 an de la marea deschidere. Veți avea parte de prețuri extrem de bune la raft, dar și de mici surprize în locația de pe strada Calea lui Traian, nr 9, din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar lângă Automag și în apropiere de Dedeman.