IMPRESIONANT! Râmnicu Vâlcea, Curtea de Argeș, Pitești, Brașov, Ploiești și București, într-o singură poză

Imagine impresionantă de la o altitudine de 12.000 de metri. Orașele Râmnicu Vâlcea, Brașov, Ploiești,…

Imagine impresionantă de la o altitudine de 12.000 de metri. Orașele Râmnicu Vâlcea, Brașov, Ploiești, București, Pitești și Curtea de Argeș au fost cuprinse într-o singură poză de pilotul Emil Dobrovolschi, poză ce a fost făcută publică pe rețeaua de socializare Facebook.

Potrivit leaders.ro, Emil Dobrovolschi este pilot la Tarom din anul 1994 și a urcat toate treptele ierarhiei profesionale: copilot pe avionul Antonov 24, comandant de aeronavă și instructor pe avionul ATR 42/72, comandant și instructor-examinator Airbus 320 și Airbus 310, pilot de recepție și control și comandant al misiunilor speciale – deplasările membrilor Guvernului și ale președintelui României. Are o vastă experiență managerială, ocupând de-a lungul anilor diverse funcții de conducere în compania Tarom, cea mai importantă fiind cea de Director Operațiuni Zbor.

„Așa se vede România de la 12.000 m când vizibilitatea este de 200 km! Brașov, Ploiești, București, Pitești, Curtea de Argeș și Rm. Vâlcea într-o singură poză!”, a scris pe pagina sa de Facebook experimentatul pilot.