Concert caritabil “Împreună pentru Andrei!”. Și tu îl poți ajuta!

Andrei își dorește din tot sufletul să trăiască și are nevoie de ajutorul nostru! De…

Andrei își dorește din tot sufletul să trăiască și are nevoie de ajutorul nostru! De aceea, mari artiști ai cântecului popular vor cânta în cadrul unui concert caritabil “ÎMPREUNĂ PENTRU ANDREI”, ce va avea loc joi, 2 noiembrie a.c., începând cu ora 17:00, în Sala Mare a Consiliului Județean Vâlcea. Alături de soprana Camelia Clavac și orchestra Rapsodia Vâlceană, toti cei prezenți se vor bucura de un spectacol de mare anvergură, cu interpretări vocale și la pian. Concertul este organizat sub egida Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București, Centru Universitar Pitești, Facultatea TLIA, departamentul Muzica.

Concertul este menit să ajute la strângerea de fonduri necesare tratamentului pentru Andrei, tânărul din comuna Tetoiu, căruia i s-a imputat piciorul și care are nevoie de un tratament costisitor în Italia, Milano, în valoare de 200.000 de euro.  

Voicu Andrei Corneliu, în vârstă de 19 ani, din localitatea Tetoiu, județul Vâlcea, suferă de o boală care nu iartă: osteosarcom cu grad înalt de malignitate. După o mulțime de investigații și două intervenții chirurgicale, lui Andrei i-a fost amputat piciorul stâng. Acum, familia lui își spune speranța în NOI și în sprijinul DUMNEAVOASTRĂ pentru a continua investigațiile și terapiile oncologice în afara țării.