VIDEO. Focuri de armă în Ostroveni, trase de un taximetrist BOLT care-și apăra fiica de romi

A fost incident grav în Ostroveni, seara trecută, folosindu-se și focuri de armă. Trei romi…

A fost incident grav în Ostroveni, seara trecută, folosindu-se și focuri de armă. Trei romi care ar fi hărțuit o minoră au fost împușcați cu un pistol cu bile chiar de tatăl acesteia. Este vorba despre un taximetrist BOLT care își aștepta fiica să o ducă acasă în momentul în care a văzut că este acostată de trei indivizi. A sărit în ajutorul ei, dar a fost luat la bătaie de romi. Omul a reușit să scape din mâinile bătăușilor, a luat un pistol cu bile din mașină și a tras după ei. Romii au fost răniți ușor, cerând să fie duși la spital pentru îngrijiri medicale. Iată ce spune IPJ Vâlcea despre acest incident:

“În urma apariției în spațiul public a unui video în care este prezentată o altercație între mai multe persoane, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea este abilitat să comunice următoarele:

La data de 12 noiembrie a.c., ora 21.33, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin apel SNUAU 112 despre faptul că pe o stradă din municipiu ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi fost agresat fizic de alte 3 persoane, moment în care acesta ar fi folosit o armă neletală provocându-le astfel leziuni, care au necesitat îngrijiri medicale.

Cele 4 persone au fost conduse la sediul poliției, în vederea audierii.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere, în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând să fie luate măsurile legale care se impun”.

SURSA VIDEO: Gazeta Valceana