La MERE Râmnicu Vâlcea, cel mai ieftin coș de cumpărături și gamă variată de produse

Mii de produse, care mai de care mai variate, te așteaptă în această perioadă în…

Mii de produse, care mai de care mai variate, te așteaptă în această perioadă în magazinul MERE Râmnicu Vâlcea. Și pentru că se apropie cu pași repezi Sărbătorile de Iarnă, Laura Mihăilă – directorul magazinului, s-a preocupat să diversifice oferta și să le ofere clienților posibilitatea de a-și bifa toate punctele de pe lista de cumpărături.

La MERE Râmnicu Vâlcea veți avea, cu siguranță, cel mai ieftin coș de cumpărături pentru Moș Nicolae. Pentru a pregăti cadourile din ghetuțele micuților, angajații MERE Râmnicu Vâlcea au umplut standurile cu jucării extrem de interesante și de accesibile la preț, dar și cu o mulțime de dulciuri. Iată, în galeria foto de mai jos, oferta la jucării:

Sărbătorile de Crăciun sunt cele mai așteptate momente ale anului, iar pregătirile pentru acest eveniment special încep cu mult timp înainte. Cu toții iubim să petrecem timp alături de cei dragi,  în casele noastre impecabile și primitoare. Curățenia înaintea sărbătorilor este un adevărat ritual pentru mulți dintre noi. La MERE Râmnicu Vâlcea găsiți o varietate de produse de curățenie, chimice și îngrijire personală, iar clienții care au vizitat până acum magazinul MERE au deja certitudinea că acolo sunt cele mai competitive prețuri la detergenți. Vă puteți convinge răsfoind galeria foto de mai jos, iar mai apoi dați o fugă la MERE Râmnicu Vâlcea, de pe strada Calea lui Traian nr 9, din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar lângă Automag și în apropiere de Dedeman. 


Recent, MERE Râmnicu Vâlcea a anunțat extinderea gamei de produse, în special în ceea ce privește semipreparatele din carne și produsele congelate. Astfel, la MERE Râmnicu Vâlcea veți putea găsi de acum încolo și legume congelate, dar și produse din pește sau fructe de mare. Vedeți în galeria foto de mai jos doar câteva dintre produsele ce se găsesc în magazinul MERE Râmnicu Vâlcea:

În condițiile în care prețurile alimentelor cresc vertiginos, Magazinul MERE Râmnicu Vâlcea vine cu oferte la o mulțime de produse. Cum reușesc cei de la MERE să practice prețuri cu minim 20% mai mici? Simplu! În magazinele MERE se aplică o politică strictă a costurilor, iar colaborările se fac directe cu producătorii. Mai mult decât atât, marja comercială adăugată este minimă. Sunt măsuri de excepție care le permit celor de la MERE să expună la raft oferte imbatabile, iar raportul calitate – preț să fie optim. ATENȚIE, la MERE cumpărătorii pot achiziționa produse (și) la bucată, dar și în număr mai mare, la același preț avantajos.