Tânăr din Vâlcea încătușat după ce și-a amenințat mama cu bătaia. Femeia avea ordin de protecție împotriva lui…

Ieri 12 decembrie a.c., polițiștii Secției nr. 10 Măciuca au reținut un individ pentru 24 de…

Ieri 12 decembrie a.c., polițiștii Secției nr. 10 Măciuca au reținut un individ pentru 24 de ore, după ce acesta ar fi încălcat ordinul de protecție și amenințare. Victima bărbatului din Diculești este nimeni alta decât persoana care i-a dat viață.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 24 de ani, a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa și a revenit la domiciliul mamei sale, unde ar fi amenințat-o cu acte de violență.

“În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că aspectele sesizate sesizate se confirmă. Din primele cercetări, a reieșit faptul că împotriva bărbatului era emis un ordin de protecție de către Judecătoria Bălcești, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind obligat să păstreze o distanță de 50 de metri față de mama sa.

La data de 12 decembrie a.c., pe baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și amenințare” – informează Poliția Vâlcea.

Foto ilustrativ