Pompierii vâlceni au stins șase incendii în zilele de Crăciun

În perioada Crăciunului, echipajele de pompieri din cadrul ISU Vâlcea au intervenit pentru stingerea a…

În perioada Crăciunului, echipajele de pompieri din cadrul ISU Vâlcea au intervenit pentru stingerea a șase incendii. Unul dintre ele a avut loc în localitatea Slătioara, acolo unde pompierii militari au stins flăcările care au afectat o casă de locuit. Au ars 150 mp acoperiș construit din lemn cu învelitoare din tablă, o magazie cu lemne cu suprafața de aproximativ 32 mp, o bucătărie de vară cu suprafața de circa 16 mp și camera centralei în suprafață de 16 mp. De asemenea, și în localitatea Ionești flăcările au cuprins o anexă gospodărească, incendiul fiind lichidat cu celeritate de pompierii militari. A ars acoperișul anexei gospodărești, în suprafață de circa 90 de mp.

În municipiul Râmnicu Vâlcea, angajații ISU au stins flăcările ce au cuprins un branșament electric, în zona Colonie Nuci și au lichidat un incendiu care se manifesta la deșeuri menajere, în incinta unui apartament din zona Nord.

De asemenea, în această perioadă au fost înregistrate și două incendii de vegetație. În localitățile Oteșani și Râmnicu Vâlcea, pompierii au lichidat incendiile care se manifestau la vegetație uscată. Au ars aproximativ 3 hectare.