Hoțul piroman de la Vâlcea. A jefuit o locuință, iar apoi i-a dat foc

La data de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Băbeni au identificat și…

La data de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Băbeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 20 de ani, din orașul Băbeni, cercetat pentru furt calificat și distrugere prin incendiere.

În fapt, acesta este bănuit că, în cursul lunii iunie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință, din orașul Băbeni, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei.

Acesta, la scurt timp, ar fi incendiat respectiva locuință, care ar fi ars în totalitate. 

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, cel în cauză a fost identificat, iar la data de 27 decembrie a.c., au fost desfășurate 2 percheziții domiciliare în orașul Băbeni și localitatea Sasca Montana din județul Caraș – Severin, de unde au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri.

La data de 27 decembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilorde furt calificat și distrugere prin incendiere, fiind introdus Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând ca, astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, cu propuneri legale.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Caraș – Severin și a jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.