MERE Râmnicu Vâlcea, magazinul cu prețuri mici în fiecare zi

MERE – unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de tip discounter de pe…

MERE – unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de tip discounter de pe piața Europei de Est, se regăsește și la Râmnicu Vâlcea, pe strada Calea lui Traian nr 9, din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar lângă Automag și în apropiere de Dedeman. 

Supermarketul oferă cumpărătorilor cele mai mici prețuri posibile, acestea fiind obținute datorită colaborării directe cu producătorii, a unei politici stricte de control al costurilor și aplicarea unui adaos comercial minim.

Magazinul MERE se distinge printr-o gamă variată de produse de calitate și un raport optim de preț – calitate. În magazinul MERE Râmnicu Vâlcea, cumpărătorul plătește pentru produse și nu pentru branduri renumite. Iată în galeria foto de mai jos câteva exemple cu privire la produsele expuse în magazinul MERE Râmnicu Vâlcea și prețurile practicate:

La MERE Râmnicu Vâlcea găsiți o varietate de produse de curățenie, chimice și îngrijire personală, iar clienții care au vizitat până acum magazinul MERE au deja certitudinea că acolo sunt cele mai competitive prețuri la detergenți.
La sfârșitul anului trecut, MERE Râmnicu Vâlcea a anunțat extinderea gamei de produse, în special în ceea ce privește semipreparatele din carne și produsele congelate. Astfel, la MERE Râmnicu Vâlcea veți putea găsi de acum încolo carne și legume congelate, dar și produse din pește sau fructe de mare.
În condițiile în care prețurile alimentelor cresc vertiginos, Magazinul MERE Râmnicu Vâlcea vine cu oferte la o mulțime de produse. Cum reușesc cei de la MERE să practice prețuri cu minim 20% mai mici? Simplu! În magazinele MERE se aplică o politică strictă a costurilor, iar colaborările se fac directe cu producătorii. Mai mult decât atât, marja comercială adăugată este minimă. Sunt măsuri de excepție care le permit celor de la MERE să expună la raft oferte imbatabile, iar raportul calitate – preț să fie optim. ATENȚIE, la MERE cumpărătorii pot achiziționa produse (și) la bucată, dar și în număr mai mare, la același preț avantajos. 

🅿️