Vitezomani “arși” la buzunare și lăsați pietoni în urma unei razii pe DN 64, în Râmnicu Vâlcea

Sâmbătă 13 ianuarie a.c., a fost zi cu ghinion pentru doi șoferi care au rămas…

Sâmbătă 13 ianuarie a.c., a fost zi cu ghinion pentru doi șoferi care au rămas pietoni pentru 120 de zile și s-au ales și cu câte o amendă usturătoare. Asta după ce au fost prinși conducând cu viteză excesivă pe un tronson de drum limitat la 50 km/h. În ziua cu pricina, nu mai puțin de 11 conducători auto s-au ales cu permisul reținut în urma unei razii a SPR Vâlcea.

Astfel, în jurul orei 16.30, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, un tânăr de 28 de ani, din județul Olt, care conducea un autoturism pe DN 64, în localitatea Râureni, cu o viteză de 124 km/h.
Ulterior, în jurul orei 17.00, un alt bărbat de 43 de ani, din localitatea Bujoreni, a fost identificat de polițiști circulând cu 123 km/h, pe DN 64, într-un sector de drum în care limita de viteză este de 50 km/h.

În urma abaterilor constatate, cei 2 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.485 lei, fiindu-le suspendă exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 120 de zile.