VIDEO. Șofer din Vâlcea, implicat într-un accident grav în Argeș

Accident cu două autovehicule, DN 73, Stâlpeni, implicat fiind un șofer din Vâlcea, care a…

Accident cu două autovehicule, DN 73, Stâlpeni, implicat fiind un șofer din Vâlcea, care a ajuns la spital împreună cu un copil de 8 ani.

IPJ Argeș anunță că, din verificările preliminare, efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, din județul Vâlcea, care conducea o autoutilitară, la pătrunderea în drumul național, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe DN 73, condus de un bărbat de 40 de ani, din județul Ilfov, având direcția de deplasare Pitești spre Câmpulung.

În urma coliziunii, au suferit leziuni conducătorul autoutilitarei, precum și un pasager din autoturism, minor de 8 ani, ambii fiind transportați la unități medicale pentru investigații.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.