VIDEO. Consiliul Județean Vâlcea continuă și anul acesta investițiile în sănătate

Creșterea calității și accesibilității la serviciile medicale în spitalele ce aparțin de CJ Vâlcea au…

Creșterea calității și accesibilității la serviciile medicale în spitalele ce aparțin de CJ Vâlcea au fost principalele obiective ale conducerii acestei instituții. Sumele alocate sănătății au fost tot mai importante în fiecare an, iar investițiile au fost constante pentru ca accesul pacienților la inovație să nu lipsească în Vâlcea. Și în 2024, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, promite un fonduri suficiente de la bugetul local pentru a permite noi dotări și modernizări. Asta pe lângă proiectele europene pe care le implementează deja…

“SĂNĂTATEA este un domeniu strategic și, în bugetul de anul acesta, am prevăzut fonduri importante pentru toate spitalele vâlcene. Peste 13 milioane euro se vor investi în proiecte de modernizare și în dotarea cu aparatură medicală la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, Spitalul de Psihiatrie Drăgoești și la Spitalul de Pneumoftiziologie <Constantin Anastasatu> Mihăești.

Avem investiții importante în derulare, clădiri noi de spital aflate în execuție, pentru construirea cărora am atras fonduri europene, dar și proiecte pe care le vom realiza cu bani din bugetul județului.

Investim în sănătate fiindcă ne dorim ca pacienții vâlceni să beneficieze de servicii medicale de calitate, în condiții de confort și siguranță” – a precizat președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu.