FOTO. ACCIDENT cu o victimă pe DN 67, la MIHĂEȘTI

Accident rutier în localitatea Mihăești, o femeie fiind transportată de SMURD la spital după ce…

Accident rutier în localitatea Mihăești, o femeie fiind transportată de SMURD la spital după ce a fost rănită. Din primele informații, evenimentul rutier a avut loc pe DN 67, la Mihăești, o mașină și o autoutilitară fiind implicate. Totul s-a petrecut în această dimineață de 8 februarie 2024, iar cauza producerii ar fi nepăstrarea distanței regulamentare.

“Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între un autoturism și o autoutilitară. În urma impactului, a rezultat rănirea unei femei de 52 de ani, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier” – precizează IPJ Vâlcea.

La fața locului au intervenit și pompierii militari vâlceni, care au asigurat măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și de prim ajutor.