PERCHEZIȚIE. Furt de la o benzinărie de pe Valea Oltului. Un clujean a fost încătușat la Vâlcea

Conducea un autoturism cu numere de înmatriculare furate și, culmea tupeului, a alimentat la o…

Conducea un autoturism cu numere de înmatriculare furate și, culmea tupeului, a alimentat la o benzinărie de pe Valea Oltului, din Câineni, și a plecat fără să plătească. Incidentul a avut loc în luna octombrie a anului trecut, însă făptașul a fost prins abia zilele trecute, mai precis în data de 8 februarie a.c, când i s-a făcut și percheziție domiciliară. Este vorba despre un bărbat de 26 de ani, din județul Cluj, care a fost reținut de polițiștii din Câineni și Racovița. El este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

“Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii octombrie 2023, tânărul ar fi alimentat de 420 de lei de la o benzinărie din localitatea Câineni și ar fi plecat fără să plătească, folosind un autovehicul care avea montate plăcuțele de înmatriculare sustrase de la unalt autovehicul din județul Cluj.

În urma percheziției domiciliare efectuate în localitatea Feleacu din județul Cluj, polițiștii au identificat și indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor, autovehiculul condus de tânăr, precum și plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale unui alt autovehicul care ar fi fost sustrase de acesta din localitatea Florești, județul Cluj. Ca urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și luarea măsurilor legale care se impun. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.

foto ilustrativ