Primarul Gîngu, în contact direct cu cetățenii din Bujoreni

Primarul Gheorghe Gîngu intră, miercuri, în direct cu cetățenii din Bujoreni. Întâlnirea va avea loc…

Primarul Gheorghe Gîngu intră, miercuri, în direct cu cetățenii din Bujoreni. Întâlnirea va avea loc pe rețelele de socializare și va cuprinde teme legate de administrarea comunei, de infrastructură ori de proiectele municipalității, dar și orice alte teme de interes pentru oamenii din Bujoreni. De asemenea, “În primărie pentru o zi” este un alt proiect al primarului Gîngu, care să-i aducă pe cetățeni aproape de administrația publică locală.

“Așa cum mă știți, sunt o persoană deschisă dialogului și îmi doresc să găsim împreună cele mai bune soluții pentru a continua dezvoltarea localității noastre Bujoreni. Tocmai de aceea, începând cu această săptămână, în fiecare zi de miercuri, de la ora 11.00, pe pagina mea de Facebook, vă voi răspunde la toate întrebările cu privire la administrarea comunei, la proiectele implementate și la obiectivele de investiții pe care le pregătim pentru Bujoreni. Dacă aveți idei de progres și soluții bune de pus în practică pentru Bujoreni, le voi lua în considerare cu cel mai mare interes.
De asemenea, cetățenii din Bujoreni, care vor să se implice în viața social – administrativă a comunei, se pot înscrie în proiectul <În primărie pentru o zi>, un proiect pe care-l inițiez acum. Cei interesați vor lua parte la activitățile unei zile obișnuite alături de mine, în primărie și pe teren. Vreau ca dvs, cetățenii, să puteți cunoaște toate provocările pe care un primar le are în România de azi. Vreau să aduc administrația publică mai aproape de oamenii din comună” – precizează Gheorghe GÎNGU, primarul comunei BUJORENI.