FOTO. ACCIDENT cu două victime pe VALEA OLTULUI. A fost chemat elicopterul SMURD

UPDATE: Una din victime este un bărbat de 29 de ani, care a suferit multiple…

UPDATE: Una din victime este un bărbat de 29 de ani, care a suferit multiple traumatisme craniene, faciale ,toracice și de membre. Bărbatul a fost transportat la UPU SIBIU. Cea de-a două victimă a fost asistată de către forțe SAJ și ISU Vâlcea și a fost transportată la Sibiu de către un elicopter Smurd. Cauza producerii accidentului ar fi pătrunderea pe contrasens.

Accident rutier în localitatea Câineni, pe DN 7 – Valea Oltului, în urmă cu puțin timp. Traficul este blocat total în urma coliziunii dintre un autoturism și un TIR. Din păcate, în urma impactului au rezultat două victime.

Potrivit IPJ Vâlcea, “din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între un autoturism și un autotren”.

Cele două victime s-au ales cu răni serioase. Pentru una din ele a fost solicitat elicopterul SMURD în vederea transportării la spital, starea victimei fiind gravă.

ISU Vâlcea a trimis la fața locului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea si Stației Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.