Vezi care e starea victimelor ACCIDENTULUI de ieri de pe VALEA OLTULUI

Două persoane rănite în accidentul rutier grav de ieri, produs pe DN 7, în localitatea…

Două persoane rănite în accidentul rutier grav de ieri, produs pe DN 7, în localitatea vâlceană Câineni. În urma impactului dintre o mașină și un TIR două persoane au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Sibiu. Una a fost transportată cu ambulanța, iar pentru alta s-a solicitat elicopterul SMURD. Ora de Sibiu a aflat care este starea victimelor evenimentului de circulație.

Despre una fin victime știm că este un bărbat de 29 de ani, care a suferit multiple traumatisme craniene, faciale ,toracice și de membre. Cea de-a doua victimă este o femeie, ea fiind dusă la spital cu elicopterul SMURD din cauza stării extrem de grave în care se afla. Cei doi au fost operați de urgență din cauza traumatismelor și urmează să treacă și prin alte intervenții chirurgicale.

„Este vorba despre doi pacienți, o femeie în vârstă de 27 de ani și un bărbat în vârstă de 29 de ani, aduși în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, politraumatizați. Ambii au fost operați aseară de urgență pentru leziunile cele mai importante pe care le aveau, iar la momentul actual sunt internați pe Secția Ortopedie, sunt conștienți, stabili și urmează alte intervenții chirurgicale pentru fracturi survenite în urma accidentului” – a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Cristina Bălău, citat de Ora de Sibiu.