Administrație eficientă la Slătioara: 15 proiecte importante pentru comună

15 proiecte implementate sau în curs de implementare în comuna Slătioara,  administrația publică locală dovedindu-se…

15 proiecte implementate sau în curs de implementare în comuna Slătioara,  administrația publică locală dovedindu-se extrem de eficientă. Scopul conducerii Primăriei Slătioara este, în continuare, acela de a ridica nivelul de trai al locuitorilor comunei, gândind și inițiind proiecte dintre cele mai interesante. De la drumuri, la școli, la rețeaua de gaze sau înființarea unui centru mobil pentru îngrijirea bolnavilor din comună, toate aceste obiective vor veni în sprijinul cetățenilor din Slătioara.

„Se lucrează în paralel la cele două proiecte pe Anghel Saligny. S-a dat ordinul de începere pentru implementarea proiectului prin GAL a construirii locurilor de joacă în satele Slătioara, Cumpene și Milostea. Se lucrează la proiectul privind dotarea cu mobilier și echipamente a unităților de învățământ preuniversitar de stat. Suntem în procedură pentru achiziție lucrări privind înființarea centrului de zi de asistență și recuperare cu echipa mobilă pentru îngrijirea la domiciliu a persoanelor vârstnice din comuna Slătioara. La acest proiect s-a semnat contractul și vom începe cu proiectarea și execuția. Am luptat să prind foarte multe proiecte pentru a fi implementate în localitate și pot spune că am prins nu mai puțin de 15 proiecte pe perioada mandatului de trei ani. Suntem pe lista cu rețeaua de alimentare cu gaze și suntem în procedură de identificare a proprietarilor pentru a începe transferul. Lucrăm deja la studiul de fezabilitate al proiectului intitulat Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale. Este un proiect de peste 42,8 milioane de lei, care se va implementa în toate satele din comuna Slătioara” – ne-a declarat primarul comunei Slătioara, Camelia Romcescu.

După cum bine se știe, frâiele Primăriei Slătioara vor preluate, după alegerile locale din luna iunie 2024, de Sorin Romcescu, cel care a se află în spatele tuturor reușitelor administrative.