Primarul Pirneci de la Dănicei: “Dupa 4 ani, visul începe să devină realitate”

Proiectul „Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în comunele Milcoiu, Nicolae Bălcescu și Dănicei,…

Proiectul „Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în comunele Milcoiu, Nicolae Bălcescu și Dănicei, județul Vâlcea” a fost inclus în Programul național de investiții „Anghel Saligny”, anunță primarul comunei Dănicei, Dumitru Pirneci. Investiției i-a fost alocată suma de 7,5 milioane lei de la bugetul de stat.

“Avem documentul oficial! Dupa 4 ani, visul începe să devină realitate. Este un proiect mult așteptat de comunitate. Vom actualiza studiile de fezabilitate pentru acest proiect, urmând ulterior a evalua modul în care putem utiliza suma alocată pentru implementarea sistemului de distribuție a gazelor în localităților ce fac parte din ADI, adică Dănicei, Nicolae Bălcescu și Milcoiu” – spune primarul comunei Dănicei, Dumitru Pirneci.

De asemenea, edilul șef mai pregătește și alte proiecte ample pentru comunitatea din Dănicei. Printre acestea se numără un centru comunitar cu școală, grădiniță, centru medical de permanență, teren de sport, sală de sport, bază sportivă și centru cultural, toate aflate în stadii avansate de implementare. În centrul localității, se va construi de la zero o nouă primărie, proiectul fiind deja în faza de licitație la CNI.