Grupare de “hackeri” vâlceni, băgată în pușcărie

O grupare de așa-ziși “hackeri” a fost destructurată și încarcerată de anchetatorii vâlceni, în urma…

O grupare de așa-ziși “hackeri” a fost destructurată și încarcerată de anchetatorii vâlceni, în urma condamnărilor primite. Este vorba despre patru indivizi găsiți vinovați de comiterea infracțiunilor de spălare de bani și de un bărbat condamnat pentru complicitate la aceste fapte.

Dacă la sfârșitul lunii februarie 2024, luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Special au pus în executare 4 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Tribunalul Vâlcea, față de 4 bărbați cu vârste cuprinse între 36 și 55 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, zilele trecute a fost încarcerat un bărbat de 55 de ani, tot din oraș, acuzat și condamnat pentru complicitate la spălare de bani. Anchetatorii au descoperit că activitatea infracțională a celor cinci indivizi consta în deschiderea unor conturi false pe Internet, iar ulterior făceau tranzacții fictive.

“Polițiștii au pus în executare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea privind un bărbat de 54 de ani, condamnat la 3 ani și 6 luni închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de complicitate la spălare de bani.

Bărbatul a fost condus în vederea încarcerării, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mioveni, județul Argeș” – informează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ