Cum a fost înșelată o familie din Popești, cu o lucrare de construcție

Tot mai dese sunt țepele cu lucrările de construcție, mai ales că oamenii sunt destul…

Tot mai dese sunt țepele cu lucrările de construcție, mai ales că oamenii sunt destul de naivi, dar și neglijenți în momentul în care ales să contracteze serviciile unor așa-ziși constructori. O familie din Popești, județul Vâlcea, a fost înșelată cu peste 10.000 de lei de doi indivizi din Mureș, care au cerut inițial o anumită sumă pe o lucrare, iar apoi pur și simpli i-au jecmănit pe vâlceni. Când oamenii și-au dat seama că au fost înșelați, s-ay adresat polițiștilor din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Măldărești, care, în urma cercetărilor, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, din județul Mureș, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

“Din cercetări, a reieșit faptul că doi bărbați, de 23 de ani și 38 de ani, ambii din localitatea Aplod, județul Mureș, ar fi încheiat o înțelegere pentru a executa o lucrare la o locuință în localitatea Popești contra unei sume de bani, iar ulterior la finalul lucrării, ar fi pretins și primit o altă sumă de bani, mult mai mare față de cea pe care au cerut-o inițial.

În baza probatoriului administrat în cauză, față de cei doi bărbați, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu în vederea luării unei măsuri legale.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a celor 2 bărbați, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune” – precizează IPJ Vâlcea, într-un comunicat de presă.