Proiect de 1 milion de euro pentru asfaltarea a 10 ulițe la Mihăești

10 drumuri de interes local au rămas nemodernizate în comuna Mihăești, dar nu pentru mult…

10 drumuri de interes local au rămas nemodernizate în comuna Mihăești, dar nu pentru mult timp. Primarul Constantin Bărzăgeanu s-a ocupat de problemă, a inițiat un proiect și este pe cale de a obține fonduri prin Agenția pentru Finanțarea Proiectelor Rurale (AFIR). Edilul șef dorește modernizarea ultimilor 4 kilometri de drumuri comunale. Odată implementat și acest proiect, practic la Mihăești nu va mai fi nicio uliță de pământ în comună.

“Am fost vizitați de reprezentanții AFIR Craiova pentru evaluarea punctajului la proiectul care a fost depus pe data de 31 Decembrie 2023 în valoare de aproximativ 1.000.000 € pentru asfaltarea a peste 4 km de drumuri locale. Aceste drumuri sunt următoarele: SATUL BULETA – strada Sănduleștilor; strada Vaduva; SATUL NEGRENI – strada Cimitirului; SAT MAGURA – strada Pavel; strada Căminului; strada Fântână Lui Saxon; strada Serelor; SAT MUNTENI – strada Sondelor; SAT STUPAREI – strada Bisericii; SAT GOVORA – strada Marica Florea” – a anunțat primarul comunei Mihăești, Constantin Bărzăgeanu.

În vara anului 2023, la Mihăești a fost implementat un proiect de modernizare a unor drumuri de interes local, pentru care Guvernul a alocat suma de 13,34 de milioane de lei. Proiectul a inclus atunci 26 de ulițe, pe o lungime totală de 9,867 de metri.