FOTO. Incendiu într-o gospodărie din Drăgășani. Proprietarul a fost transportat la spital

UPDATE: La incendiu au intervenit și elevii Școlii de Jandarmi Drăgășani, care se aflau pe…

UPDATE: La incendiu au intervenit și elevii Școlii de Jandarmi Drăgășani, care se aflau pe platoul unității și se pregăteau pentru depunerea Jurământului militar. Ei au observat că la o casă din vecinătate a izbucnit un incendiu, unul a sunat imediat la 112, iar ceilalți au fugit către locul unde erau furtunurile de stins incendiu. “În câteva secunde, toți cei 330 de elevii ai Școlii de Jandarmi- Drăgășani, au format dispozitivul de stingere. Toti, fără nicio excepție! Viteza lor de reacție a făcut posibilă evitarea unei tragedii, prin împiedicarea extinderii incendiului de la anexa care luase foc la întreaga locuință în care se aflau proprietarii. Oamenii nici nu bănuiau ce se întâmplă” – susține MAI pe Facebook. Vezi video jos 👇.

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, în jurul prânzului, să intervină de urgență la o gospodărie din municipiul Drăgășani. S-a mers la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD, fiind vorba de un incendiu izbucnit la o anexă.
“La sosirea echipajelor operative ardea generalizat o anexă, fără pericol de extindere la casa de locuit. Pe timpul operațiunilor de intervenție, proprietarul a suferit un atac de panica, a fost evaluat, monitorizat si transportat la UPU Dragasani. Incendiul a fost lichidat, în scurt timp de la sosirea pompierilor. A ars o anexă gospodărească, în suprafață de aproximativ 50 de mp” – informează ISU Vâlcea.