VIDEO. Ștefan Bîzîc, un tânăr cu potențial imens, candidatul PNL pentru orașul Băbeni

Tânărul Ștefan Bîzîc și-a lansat azi candidatura pentru funcția de primar al orașului Băbeni. Pornește…

Tânărul Ștefan Bîzîc și-a lansat azi candidatura pentru funcția de primar al orașului Băbeni. Pornește în această luptă cu un potențial imens și o dorință arzătoare de a schimba fața unui oraș ce ar fi trebuit să fie printre cele mai înfloritoare din județ.

Are toate atuurile să câștige alegerile din iunie 2024, iar în spatele său stă echipa Partidului Național Liberal (PNL) Vâlcea, care-i acordă toată încrederea.

“După 8 ani de stagnare, este timpul ca administrația liberală să revină la Băbeni. Cu toții avem încredere în capacitatea lui Ștefan Bîzîc de a construi în jurul său o echipă liberală cu ajutorul căreia să maximizeze rezultatele obținute în alegerile din aceste an. Ștefan Bîzîc este un tânăr topograf care a activat o lungă perioadă în mediul privat și care își dorește să aducă un suflu nou la conducerea Primăriei Băbeni cu o viziune liberală și îndreptată spre dezvoltarea economică. Candidatul dumneavoastră este unul dintre tinerii care a ales să rămână în orașul său natal, Băbeni, – un alt exemplu, și-a înscris copilul la școala gimnazială din Băbeni” – a spus liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican.

Senatorul Banu: “Avem un om pregătit să preia Primăria orașului Băbeni”

Candidatura lui Ștefan Bîzîc a fost validată de CCL Băbeni, în prezența a peste 300 de persoane, dar și a conducerii PNL Vâlcea, a deputaților Cristian Buican și Laurențiu Cazan, dar și a senatorului Claudia Banu.

”Am convingerea că, astăzi, dumneavoastră ați luat o decizie extraordinar de bună pentru orașul Băbeni. Domnul Ștefan Bîzîc este un tânăr pe care îl apreciez extrem de mult. Îl cunosc de foarte mulți ani. L-am cunoscut prima dată prin intermediul profesiilor noastre. Dumnealui era un tânăr care terminase facultatea și începuse să-și exercite profesia cu foarte multă răbdare. Cu foarte multă empatie încerca să rezolve problemele oamenilor și de multe ori ne consultam din punct de vedere profesional. M-a impresionat de pe atunci. Astăzi pot să vă spun că a crescut extrem de mult și din punct de vedere politic. A parcurs etapă cu etapă, a acumulat experiență. E adevărat că și din familie și de la prieteni și de la colegi. De aceea, astăzi putem să spunem că avem un om pregătit să preia Primăria orașului Băbeni” – a spus senatorul PNL Claudia Banu.

Ștefan Bîzîc: “Este momentul să ne unim forțele pentru a-i reda Băbeniului strălucirea“

Președinte al PNL Băbeni și consilier județean, Ștefan Bîzîc vine în fața alegătorilor cu o experiență valoroasă, care-l va ajuta cu siguranță să facă față provocărilor din administrația publică locală.

”Insuficient dezvoltat la nivel de infrastructură și condiții de trai, orașul Băbeni se află la un moment de cotitură. Ultimii opt ani de zile au reprezentat o perioadă de secetă în dezvoltarea orașului. Cum alte localități din județ atrag milioane de euro prin fonduri europene și guvernamentale, prin PNRR, AFM, Anghel Saligny… cum prietenii și familiile noastre se descurcă din ce în ce mai greu, în timp de gașca pesedistă care a pus stăpânire pe Băbeni se îngrijește doar de propriul buzunar. Avem la conducere oameni fără capacitatea de a dezvolta localitatea, oameni care știu doar să mintă și să promită, care ne condamnă la subdezvoltare. Este momentul ca împreună să spunem stop și să ne unim forțele pentru a-i reda Băbeniului strălucirea” – a fost discursul tânărului candidat al PNL la funcția de primar al orașului Băbeni, Ștefan Bîzîc. Întregul său discurs îl puteți asculta mai jos: