Reușită administrativă. Comuna Slătioara va avea o infrastructură rutieră bine pusă la punct

Două proiecte de modernizare a drumurilor sunt implementate de administrația publică locală din comuna Slătioara….

Două proiecte de modernizare a drumurilor sunt implementate de administrația publică locală din comuna Slătioara. Lucrările sunt în plină desfășurare, fiind finanțate prin Programul Național de Investiții (PNI) Anghel Saligny. Ambele proiecte vizează asfaltarea a 21 de străzi, valoarea investiției ridicându-se la circa 12 milioane lei.

Pentru prima etapă au fost alocaţi de la bugetul de stat de 4.160.866 lei, drumurile incluse din satul Milostea fiind următoarele: Ciolofan, Stroescu, Preda, Pruneștilor, Angheluță, Muscalilor, Stăncioi, Florescu, Pătroi, Mogoșenor, Luculescu, Răducanu, Diaconescu și Toadeci. Pentru etapa a doua au fost alocaţi 7.791.761 lei fiind incluse drumurile din satele Slătioara şi Coasta Cerbului, după cum urmează: Ghiorghiță – Slătioara Cumpene, Cumpene Văi, Izlazului – Coasta Cerbului, Chivu Drăgulescu prelungire, Anghelescu, Năiță – Coasta Cerbului, Dispensarului 1.

„Finalizăm lucrările la Milostea, în curând! Intrăm în forță cu asfaltările în Slătioara și Coasta Cerbului. Fac mențiunea că în satul Milostea, pe drumurile care s-au asfaltat, există și apă și canalizare.Urmează gazele!!! Proiect aprobat!” – spune Sorin Romcescu.

Romcescu mai anunță și redeschiderea drumului Chivu-Drăgulescu, grav avariat în toamna anului trecut datorită alunecărilor de teren. Este vorba de o stradă care pleacă din drumul comunal ce asigură legătura cu localitatea Vaideeni.