FOTO. Impact între două mașini în Râmnicu Vâlcea. Victimă transportată la spital

UPDATE: Potrivit IPJ Vâlcea, în urma testării cu aparatul alcooltest, pentru unul dintre șoferi  s-a…

UPDATE: Potrivit IPJ Vâlcea, în urma testării cu aparatul alcooltest, pentru unul dintre șoferi  s-a înregistrat valoarea de rezervă 0,45 mg/l de alcool pur în aerul expirat, pentru ceilalți rezultatul fiind 0. 

O persoană a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Vâlcea după ce a fost victima unui accident rutier. Evenimentul de circulație s-a petrecut la Căzănești, în Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre un impact între două autoturisme, cauza fiind cercetată de polițiști.

“Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor medical la un accident rutier produs în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Căzănești.
S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe SAJ.
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și trei persoane.
În urma evaluării medicale, o persoană a fost transportată la UPU Vâlcea de către echipajul SAJ.
Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor” – a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.