Județul Vâlcea, promovat la Târgul de Turism din Austria (VIDEO)

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) promovează, în perioada 14-17 martie a.c., destinația turistică România…

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) promovează, în perioada 14-17 martie a.c., destinația turistică România în cadrul târgului internațional de turism „Ferien Messe” din Viena, Austria, cu un stand de 80 mp. În cadrul manifestărilor expoziționale, județul Vâlcea este prezentat și el ca destinație turistică.

“Târgul de Turism din Austria, este vizitat an de an de numeroși specialiști, reprezentanți ai mass-media, personalități publice, și devine, astfel, o bună oportunitate pentru ca Romania să-și pună în evidență diversitatea și autenticitatea tradițiilor și destinațiilor sale.

Ministerul Economiei Antreprenoriatului și Turismului este prezent la aceasta manifestare cu un stand special amenajat în care alături de alte destinații din România este promovat și Județul Vâlcea.

Mulțumim, colegilor din Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului pentru preluarea materialelor audio-video cu imagini din județul Vâlcea și felicitări pentru buna organizare privind participarea la acest eveniment din industria de profil” – Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea.

VEZI VIDEO AICI: https://www.facebook.com/reel/1124457908869877?fs=e&s=TIeQ9V