Bătut crunt, tăiat cu un cuțit și jefuit, în incinta unei societăți comerciale din Râmnicu Vâlcea

Trei indivizi se află în arestul IPJ Vâlcea după ce au comis mau multe infracțiuni…

Trei indivizi se află în arestul IPJ Vâlcea după ce au comis mau multe infracțiuni cu violență. Totul s-a întâmplat în incinta unei societăți comerciale din Râmnicu Vâlcea, acolo unde un bărbat a fost bătut crunt, tăiat cu un cuțit, jefuit, iar bunurile i-au fost distruse. Suspecții au vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, sunt din municipiu și sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, furt, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

“În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 25 martie a.c., în incinta unei societăți comerciale din municipiul Râmnicu Vâlcea, persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor, pe fondul unei stări conflictuale, ar fi agresat fizic, un alt bărbat, lovindu-l cu un obiect tăietor – înțepător, tulburând astfel, ordinea si liniștea publică.

Totodată, aceștia sunt bănuiți că i-ar fi sustras persoanei vătămate și o sumă de bani din buzunar, cheile de la autoturismul personal, distrugându-i și telefonul mobil.

Astfel, în urma activităților desfășurate cu operativitate și a probatoriului administrat, au fost identificate toate persoanele implicate, față de cei în cauză fiind luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, iar ieri aceștia au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea unui procuror, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor 3 bărbați” – precizează Poliția Vâlcea într-un comunicat de presă.

foto ilustrativ