FOTO/VIDEO. TRAGEDIE într-o comună din VÂLCEA. Doi tineri au murit într-un accident cumplit

UPDATE. Tânărul decedat în accidentul de noaptea trecută a mai fost implicat într-un eveniment rutier…

UPDATE. Tânărul decedat în accidentul de noaptea trecută a mai fost implicat într-un eveniment rutier în luna februarie 2024. Este vorba tot despre un accident mortal (citește aici), în care un bărbat de 57 de ani a murit în urma unei neacordări de prioritate. Accidentul a avut loc tot la Drăgoești, iar atunci tânărul se afla la volanul unei dube și nu a pățit nimic. De data aceasta, din nefericire, tânărul și-a găsit sfârșitul între fiarele mașinii.

Tragedie, noaptea trecută, în jurul orei 03.30, în comuna Drăgoești, județul Vâlcea. Doi tineri, unul de 22 de ani și unul de 15 ani, au decedat într-un accident rutier cumplit, iar o minoră de 14 ani a fost rănită grav.

Totul s-a întâmplat pe DJ 678, când un tânăr de 22 de ani, din municipiul Drăgășani, ce se afla la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu o altă mașină staționată în afara părții carosabile și cu un stâlp.

“În urma evenimentului rutier, din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto si a unui tânăr, de 15 ani, din municipiul Drăgășani, precum și rănirea unei minore, de 14 ani, din localitatea Cungrea, județul Olt.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, in cadrul unui dosar penal, sub supravegherea unui procuror, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul” – informează IPJ Vâlcea.

Pompierii au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și trei ambulanțe SAJ.