Profesorii seniori din Vâlcea, meditații pentru elevii din clasele terminale

Meditații gratuite pentru elevii vâlceni oferite de profesorii seniori. O inițiativă extraordinară, care a fost…

Meditații gratuite pentru elevii vâlceni oferite de profesorii seniori. O inițiativă extraordinară, care a fost demarată zilele trecute de conducerea Consiliului Județean Vâlcea.

“Am marcat începutul unui nou proiect extraordinar pentru educația elevilor vâlceni. Au fost demarate sesiunile de pregătire suplimentară pentru EVALUAREA NAȚIONALĂ și BACALAUREAT, organizate de Asociația Seniorilor din Educație, Știință și Cultură Vâlcea.

Pentru a veni în sprijinul acestei acțiuni, Consiliul Județean Vâlcea pune la dispoziție locul de desfășurare al cursurilor, chiar în incinta instituției noastre.

Cursurile de pregătire sunt destinate elevilor care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele și să obțină note mai bune la examene.

Profesorii îndrumători sunt membri ai Asociației Seniorilor Vâlcea și lucrează pe baza de voluntariat, iar disciplinele predate sunt: limba și literatura română, matematică, fizică, biologie și limba engleză.

Înscrierea elevilor se poate realiza la numărul de telefon 0745058514. Mulțumim tuturor seniorilor voluntari pentru dedicarea de care dau dovadă!” – a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.