FOTO/VIDEO. Bolid de lux din Vâlcea, implicat într-un accident grav la Sibiu

UPDATE: “Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe…

UPDATE: “Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1 a străzii amintite, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din jud. Vâlcea nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de deplasare și la efectuarea virajului la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus pe aceeași direcție, pe banda 2 de către un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, din Nocrich. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a pasagerei din autoturismul condus pe banda 2, o tânără în vârstă de 19 ani, din Nocrich, care a fost transportată la spital, fără a necesita internarea. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative atât la consumul de alcool, cât și la consumul de substanțe psihoactive” – precizează IPJ Sibiu.

Un accident grav de circulație s-a produs în seara zilei de sâmbătă, 20 aprilie 2024, în municipiul Sibiu, pe drumul care duce la Troița din Șelimbăr. Una dintre mașinile implicate este un bolid de lux înmatriculat în Vâlcea.

Potrivit presei locale din Sibiu, mașina cu numere de înmatriculare de Vâlcea și o altă mașină înmatriculată în județul Sibiu au intrat într-o coliziune violentă. În urma impactului, cel puțin o persoană a fost rănită. Șoferii nu au consumat alcool iar testările cu aparatul DrugTest sunt în desfășurare.

foto video: Sibiu Independent