Asfaltarea drumurilor prin PNI “Anghel Saligny”, în plină desfășurare la Dănicei

Modernizarea a șase drumuri pe o lungime de 7,5 kilometri, prin programul Anghel Saligny, este…


Modernizarea a șase drumuri pe o lungime de 7,5 kilometri, prin programul Anghel Saligny, este o inițiativă excelentă a Primăriei Dănicei pentru îmbunătățirea infrastructurii locale. Sumele de la Ministerul Dezvoltării vor contribui semnificativ la realizarea acestui proiect vital. Lucrările au început deja de circa două săptămâni, iar în această perioadă se asfaltează un tronson care face legătura între Dănicei și comuna argeșeană Cuca, urmând apoi să treacă la alte porțiuni cuprinse în proiect. Administrația publică locală condusă de primarul Dumitru Pirneci anunță că investiția va fi finalizată, cel mai probabil, în aproximativ 2 luni, în funcție și de condițiile meteo.

”Pe lângă proiectul pe Anghel Saligny, lucrăm deja la podul de la Lungoțu, din satul Cireșul, care face legătura cu comuna Ciomăgești, județul Argeș. Este un pod auto peste pârâul Lungoțu, pentru care am alocat fonduri de la bugetul local și am prins și o finanțare de la AFIR” – spune conducerea Primăriei Dănicei.

De asemenea, la Dănicei s-au stabilizat alunecările de teren din zonele care creau probleme destul de grave comunității.