Dispensar nou, centru de zi și drumurile din 5 sate modernizate la Budești

O nouă inițiativă lăudabilă a administrației Vlădulescu de la Budești. Primarul a solicitat finanțare pentru…

O nouă inițiativă lăudabilă a administrației Vlădulescu de la Budești. Primarul a solicitat finanțare pentru construirea unui nou dispensar medical în comună, în condițiile în care vechiul dispensar se adresa unui număr de circa 2000 de locuitori, iar la Budești au domiciliul acum peste 7000 de cetățeni. Cu siguranță, creșterea populației trebuie să fie însoțită de infrastructură adecvată în domeniul sănătății pentru a asigura accesul la servicii medicale de calitate. Proiectul va fi finanțat prin Compania Națională de Investiții (CNI), documentația fiind deja finalizată.
De asemenea, la Budești se întreprind eforturi pentru a sprijini persoanele în vârstă prin înființarea unui Centru de zi, de asistență și recuperare în comuna condusă de Ionel Vlădulescu. Acest lucru va aduce beneficii semnificative comunității și va contribui la îmbunătățirea calității vieții persoanelor vârstnice.

Proiect de 1 milion de euro pentru modernizarea infrastructurii rutiere

Totodată, Primăria Budești pune un mare accent pe modernizarea infrastructurii de drumuri, care facilitează accesul, îmbunătățește condițiile de transport și are un impact pozitiv asupra comunității. Ion Vlădulescu, primarul comunei Budeşti, a obţinut o nouă finanţare nerambursabilă în acest sens, fiind vorba de un proiect ce se va derula prin AFIR şi este estimat la aproape 1 milion de euro. Astfel, cu aceste fonduri vor fi modernizate mai multe căi de acces din satele Bârseşti, Bercioiu, Budeşti, Racoviţa şi Ruda.