Elevii din Mădulari primesc zilnic o masă caldă la școală

Programul “Masă caldă” se implementează și la Mădulari, fiind al doilea an în care elevii…

Programul “Masă caldă” se implementează și la Mădulari, fiind al doilea an în care elevii beneficiază de un prânz consistent și sănătos. O inițiativă excelentă a primarului Daniel Dimulescu, care astfel încurajează participarea copiilor din comună la educație. Este esențial ca elevilor să li se ofere o nutriție adecvată pentru a spori performanțele școlare și starea lor generală de sănătate.

Primarul Dimulescu anunță că a încheiat un contract cu un restaurant pentru livrarea mesei calde pentru elevi. Este vorba despre un prânz compus din două feluri de mâncare și un desert, programul fiind subvenționat de Guvern. Meniul costă doar 12 lei, însă edilul șef dă asigurări că mâncarea este de calitate.

Daniel Dimulescu este un primar dedicat, eforturile sale îndreptându-se doar pentru binele comunității din Mădulari. Viziunea sa pentru dezvoltarea localității este esențială pentru creșterea și prosperitatea acesteia.

“Copiii sunt foarte mulțumiți de serviciile restaurantului care aduce mâncarea. Ducem programul până în vară și apoi vom vedea dacă se mai prelungește. Este un program excelent, elevii sunt încântați, iar părinții scapă de o grijă de acasă. Avem 96 de elevi care beneficiază de acest program. Școala noastră va beneficia de aparatură, mobilier și utilități interioare cu fonduri de la Consiliul Județean Vâlcea. Investiția se ridică undeva la 6 miliarde lei vechi. Vom face achizițiile și vom începe lucrările” – a declarat primarul comunei Mădulari, Daniel Dimulescu.