FOTO/VIDEO. ACCIDENT CUMPLIT pe DN 67, spre HOREZU. Victime resuscitate…

UPDATE 3: Accidentul ar fi fost provocat de o manevră de întoarcere efectuată de șoferul…

UPDATE 3: Accidentul ar fi fost provocat de o manevră de întoarcere efectuată de șoferul autoturismului.

UPDATE 2: Din păcate, șoferul autoturismului, un bărbat de 65 de ani, a decedat. În accident a mai fost rănită o femeie de 60 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Potrivit IPJ Vâlcea, conducătorul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea stabilirii alcoolemiei.

UPDATE: În autocar se aflau 6 persoane, iar în autoturism 2. În urma impactului cele două persoane din mașină au rămas încarcerate. Echipajele medicale execută manevre de resuscitare ultimei victime extrase, care este în stare gravă, în stop cardio-repirator. Cele 6 persoane din autocar nu au necesitat îngrijiri medicale. 

Accident rutier cumplit pe DN 67, pe raza comunei Bărbătești, pe drumul ce leagă Râmnicu Vâlcea de Horezu. Este vorba despre o coliziune între un autoturism și un autocar. Din primele informații, două victime ar fi resuscitate.

vom reveni!