Competiție de fotbal între sate, la Galicea!

Competițiile de fotbal între sate sunt mai mult decât simple evenimente sportive. Ele reprezintă o…

Competițiile de fotbal între sate sunt mai mult decât simple evenimente sportive. Ele reprezintă o tradiție importantă, care ajută la menținerea vie a culturii și coeziunii comunităților rurale. Asta se întâmplă în această perioadă la Galicea, unde primarul Alexandru Florin Mărăcine a dat startul înscrierilor la ”Cupa Satelor la Fotbal”, o competiție mult așteptată de toți iubitorii de sport din zonă. 

„Au început înscrierile pentru competiția Cupa Satelor la Fotbal! Termenul de înscriere este de 7 zile. Meciurile se vor desfășura numai duminica, programul urmând să fie stabilit după înscrierea echipelor, în funcție de numărul acestora. Echipele vor fi formate din 6 jucători titulari și minim 2 rezerve. Jucătorii pot fi numai din satul de domiciliu sau proveniența. Un jucător dintr-un sat nu poate face parte din echipa altui sat. În cazul în care sunt mai mulți doritori într-un sat, se acceptă înscrierea mai multor echipe din același sat. Nu există limită de vârstă. Competiția se va desfășura pe terenul sintetic de la Stadion. Pentru orice detalii, vă stau la dispoziție! Succes tuturor!” – a anunțat primarul comunei Galicea.

Acest eveniment nu pune restricții de vârstă, permițând participarea tuturor, indiferent de generație, ceea ce face din ”Cupa Satelor ”un prilej ideal pentru întâlniri și confruntări amicale între vecini și prieteni.