Primarul Anghelescu anunță finalizarea unui proiect de 125.000 lei la Biserica “Sfinții Constantin și Elena” din Mateești

Primarul Cosmin Anghelescu a anunțat finalizarea unui proiect de 125.000 de lei la Biserica “Sfinții…

Primarul Cosmin Anghelescu a anunțat finalizarea unui proiect de 125.000 de lei la Biserica “Sfinții Constantin și Elena” din comuna Mateești. Proiectul a vizat inaugurarea prăznicarului bisericii. Prăznicarul este o clădire destinată organizării evenimentelor religioase și sociale ale comunității, precum mesele oferite cu ocazia sărbătorilor și altor ceremonii bisericești. Această investiție reprezintă un pas important pentru comunitatea locală, oferindu-le un spațiu adecvat pentru întâlniri și evenimente.

“Ne-am adunat astăzi, la zi de sărbătoare pentru a inaugura Prăznicarul Bisericii <Sfinții Constantin și Elena> din satul nostru, Greci.

A fost un proiect de durată, cu unele provocări, dar pe care echipa noastră de la SC Gospodărie Mateești le-au depășit cu brio, realizând, după cum se poate observa, o clădire utilă comunității noastre, în care se pot ține în condiții bune diferite evenimente specifice lăcașului de cult în care ne aflăm.

Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea lucrărilor, și îndeosebi, Părintelui Turcescu, cel care slujește cu dăruire aici în fiecare săptămână.

Valorea proiectului a fost de 125 de mii de lei, o investiție majoră pentru comunitatea noastră, realizată în totalitate din fondurile locale.

Tot ce facem pentru comunitatea noastră este, în primul rând, necesar, lumii materiale, dar și sufletului nostru.

Dumnezeu să ne ajute să avem spor în continuare!” – susține primarul comunei Mateești, Cosmin Anghelescu.