FOTO. Lucrări punctuale pe “Drumul Oaselor”. CJ Vâlcea vrea redeschiderea șoselei

În așteptarea banilor europeni, conducerea Consiliului Județean Vâlcea a decis să intervină cu lucrări punctuale…

În așteptarea banilor europeni, conducerea Consiliului Județean Vâlcea a decis să intervină cu lucrări punctuale pe „Drumului Oaselor”. Această inițiativă vizează refacerea și întreținerea unor segmente critice ale drumului, care au fost afectate de diverse probleme, cum ar fi alunecările de teren sau deteriorările cauzate de condițiile meteo nefavorabile.

„Drumul Oaselor” este un traseu important în vestul județului, iar redeschiderea lui este esențială pentru accesul la anumite zone izolate și pentru susținerea economiei locale din zonă. Aceste intervenții vor contribui la îmbunătățirea condițiilor de drum și la facilitarea accesului pentru localnici.

“Astăzi, a avut loc o întâlnire de lucru pe tema redeschiderii DRUMULUI OASELOR, un drum deosebit de important pentru vâlceni, fiindcă nu vom mai aștepta deschiderea axelor de finanțare europeană pentru reabilitarea și repunerea lui în circulație.

Este vorba despre DJ 676 E, care pleacă din Berbeşti, trece prin Copăceni, Cernişoara și ajunge la Popeşti, un drum pentru care s-au cheltuit până în prezent sume importante pe studii și documentații.

În cadrul ședinței de astăzi, s-a stabilit constituirea unei comisii de specialiști, care să identifice zonele cele mai afectate din acest drum, zone care îngreunează circulația, fiindcă vrem să intervenim cu lucrări de stabilizare a platformei drumului și de turnare covoare asfaltice pe anumite sectoare.

Așa cum am procedat pe multe dintre drumurile județene, kilometru cu kilometru, vom interveni cu lucrări de asfaltare și pe Drumul Oaselor” – susține președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.