Super concert la Râmnicu Vâlcea, de Ziua Elevilor

Primăria Râmnicului organizează o zi plină de activități în Scuarul Mircea cel Bătrân sâmbătă, 25…

Primăria Râmnicului organizează o zi plină de activități în Scuarul Mircea cel Bătrân sâmbătă, 25 mai, în cadrul Festivalului Bucurie în Mișcare și a Zilei Elevilor Vâlceni. Evenimentul va include diverse activități sportive, concursuri, dansuri și muzică, fiind dedicat atât copiilor, cât și adulților, pentru a promova un stil de viață activ și sănătos. Participanții vor avea ocazia să se bucure de o zi dinamică și recreativă, având posibilitatea de a se implica în numeroase activități organizate special pentru această ocazie. Seara, Primăria a pregătit un super concert, urcând pe scenă artiști cunoscuți, cum ar fi Cleopatra Stratan & Edward Sanda și Florin Ristei.

“Primăria Râmnicului a pregătit o zi plină în Scuarul Mircea cel Bătrân: sâmbătă, 25 mai – sport, concursuri, dans și muzică la Festivalul Bucurie în Mișcare și la Ziua Elevilor Vâlceni

Sub egida Primăriei Municipiului, sîmbătă, 25 mai, în Scuarul Mircea cel Bătrân vor fi organizate două evenimente dedicate tinerilor din Râmnic, dar nu numai lor. Deschiderea va fi făcută la ora 11.00 de Festivalul Bucurie în Mișcare, un program de promovare a sportului și a mișcării în comunitate, care integrează metode simple și idei de jocuri, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă activitatea fizică într-o lume invadată de tehnologie. Programul festivalului este următorul:

11:00 – activități și concursuri pentru copii

12:00 – demonstrații de Karate oferite de Clubul Saishin

13:00 – demonstrații de dans cu ”Bailando Contigo”

14:00 – dans cu Efy Events

15:00 – dans cu Dan ZeeaDance

16:00 – demonstrații de dans cu Ștefania Toader

17:00 – demonstrații de dans sportiv oferite de Școala de Dans RuApollo

18:00 – activități și concursuri pentru copii

După o astfel de <încălzire>, Primăria vine cu o invitație de altă factură: <Ziua Elevilor Vâlceni> un eveniment efervescent dedicat tuturor elevilor din municipiu, în cadrul căruia, de la ora 19.30, pe scena din centrul Râmnicului, vor urca Cleopatra Stratan & Edward Sanda, finalul zilei fiind marcat de super-concertul lui Florin Ristei” – se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea.